Nieuwsoverzicht

Nieuw: Shop-in-shop van Holland Haag!

Ontdek ons uitgebreide assortiment van Holland Haag in onze nieuwe shop-in-shop! In deze shop-in-shop krijg jij de unieke kans om het volledige assortiment aan vitrages, inbetweens en gordijnen te ontdekken! Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten in onze nieuwe shop-in-shop? Lees dan snel verder, want we hebben veel te delen!

Over Holland Haag

Deze gerenommeerde gordijnenwinkel staat bekend om haar prachtige, hoogwaardige gordijnen die in elke ruimte voor een stijlvolle en sfeervolle uitstraling zorgen. In onze nieuwe shop-in-shop vind je een uitgebreide selectie van de meest prachtige gordijnen. Of je nu op zoek bent naar verduisterende gordijnen voor de slaapkamer, lichtdoorlatende inbetweens voor de woonkamer of iets speciaals voor de kinderkamer, je vindt het bij de Boer wonen en slapen.

Ontdek en beleef de stoffen

In de nieuwe shop-in-shop van Holland Haag worden alle stoffen op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo kun je niet alleen de kleuren en patronen van dichtbij bekijken, maar je kan de stoffen ook in het groot zien en ervaren hoe ze aanvoelen. Dit maakt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken, want je bent toch opzoek naar dé perfecte gordijnen!

Bekijken de verschillende plooitechnieken

Wat handig is aan de shop-in-shop, is dat dit nu de mogelijkheid biedt om de verschillende verplooiingen in het groot te bekijken. Van enkele tot dubbele plooi, en van wave tot triple plooi, alle technieken zijn duidelijk gepresenteerd. Zo krijg je een beter inzicht van hoe de gordijnen uiteindelijk zullen hangen.

Verschillende lijnen en stijlen

Wat Holland Haag zo speciaal maakt is dat ze drie verschillende lijnen hebben; Cosi, Catch en Cachet. De Cosi lijn biedt betaalbare maar stijlvolle opties. De Catch lijn is perfect voor wie opzoek is naar een balans tussen prijs en luxe. Maar voor wie alleen het beste wil, biedt de Cachet lijn de hoogste kwaliteit en de meest verfijnde ontwerpen. Zo kunnen wij met de komst van de Holland Haag shop-in-shop voor ieder een prachtige stof aanbieden voor elk budget.

Oude vertrouwde merken blijven nog steeds!

Naast Holland Haag blijven wij ook de vertrouwde merken A House of Happiness en Egger aanbieden. Zo kunnen we altijd een breed assortiment gordijnen aanbieden, waardoor jij altijd genoeg opties hebt om de juiste keuze te maken.

Ervaar het in onze showroom

Kom snel langs bij onze ruime showroom in Bolsward en ontdek onze prachtige gordijnenhoek. Laat je inspireren door de prachtige collectie en vind de perfecte gordijnen die passen bij jouw stijl en budget. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Wij staan

voor je klaar met een bak koffie om je op weg te helpen bij het realiseren van het interieur van jouw dromen!

Liever gelijk een offerte?

Iedere woning is uniek en vereist daarom zijn eigen aanpak en advies op maat. Daarom komen wij graag langs om je huidige situatie te bekijken. Zo kunnen wij vrijblijvend een passend advies en offerte aanbieden, zonder dat jij achteraf voor verrassingen komt te staan!

Onze offerte is compleet vrijblijvend en staat binnen 24 uur in jouw mailbox!

Advies aanvragen? Offerte aanvragen

Ingrid de Boer
“Ik ben trots op onze persoonlijke service, hierdoor leer je mensen echt kennen en dit maakt dat wij samen met de klant van hun huis een écht thuis kunnen maken!”
Ingrid de Boer

Onze kwaliteitsmerken

Elk jaar zetten wij ons in om de meest strenge keurmerken te behalen, en te overtreffen.