Nieuwsoverzicht

Nieuw: Akoestische wandpanelen!

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker terugkomen: de akoestische wandpanelen! Deze panelen zijn zeer veelzijdig. Ze kunnen overal worden toegepast in huis en zijn een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Daarnaast dragen akoestische wandpanelen bij aan een betere geluidskwaliteit in je huis. Dit maakt het, naast dat het zeer stijlvol is, een waardevolle investering voor in je huis.

Verbeterde akoestiek

De belangrijkste functie van onze akoestische wandpanelen is natuurlijk het verbeteren van de akoestiek in je huis. Ze zijn speciaal ontworpen om geluidsgolven te absorberen en echo’s te verminderen, wat zorgt voor een comfortabele leefomgeving. Dit is ideaal voor ruimtes waar geluid een probleem kan zijn, zoals de woonkamer, de slaapkamer of een thuiswerkplek. Met onze wandpanelen kun je genieten van een helderder geluid en minder storende achtergrondgeluiden, wat bijdraagt aan een betere sfeer in huis, en dat merk je direct!

Beschikbaar in meerdere kleuren en diktes

Onze nieuwe akoestische wandpanelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ook zijn er verschillende diktes om steeds een verschillende uitstraling te creëren, zo vind je altijd een optie die past bij jouw interieur. De standaardafmetingen van de panelen zijn 260 x 52,6 cm, en zijn beschikbaar in twee verschillende diktes.

Service en montage

De panelen zijn los verkrijgbaar en kun je uiteraard helemaal zelf monteren. Maar wil je er geen omkijken naar hebben en verzekerd zijn van een professionele montage, dan staan onze medewerkers voor je klaar om deze te monteren bij jou thuis! We bieden zelfs de mogelijkheid om deze in te meten zodat je kunt vertrouwen op het juiste formaat.

Duurzame en hoogwaardige materialen

Wat betreft onderhoud, zijn onze panelen ook erg gebruiksvriendelijk. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn met een vochtige doek. Hierdoor blijven ze er jarenlang mooi uitzien, zonder dat je er veel tijd en moeite in hoeft te steken.

Ervaar de stalen in onze showroom

In onze showroom kun je de stalen van deze akoestische wandpanelen in het groot bekijken. Dit bied je de mogelijkheid om de textuur, kleur en kwaliteit van de panelen van dichtbij te ervaren. Daarnaast mag je de stalen ook meenemen naar huis, zodat je in je eigen omgeving de juiste kleur en dikte kunt bepalen voordat je een definitieve keuze maakt.

Kom langs en ontdek!

Kom langs bij de Boer wonen en slapen in Bolsward en ontdek onze collectie akoestische wandpanelen. Onze medewerkers kunnen je hierbij adviseren zodat je de perfecte keuze kunt maken voor jouw woning!

Liever gelijk een offerte?

Iedere woning is uniek en vereist daarom zijn eigen aanpak en advies op maat. Daarom komen wij graag langs om je huidige situatie te bekijken. Zo kunnen wij vrijblijvend een passend advies en offerte aanbieden, zonder dat jij achteraf voor verrassingen komt te staan!

Onze offerte is compleet vrijblijvend en staat binnen 24 uur in jouw mailbox!

Advies aanvragen? Offerte aanvragen

Ingrid de Boer
“Ik ben trots op onze persoonlijke service, hierdoor leer je mensen echt kennen en dit maakt dat wij samen met de klant van hun huis een écht thuis kunnen maken!”
Ingrid de Boer

Onze kwaliteitsmerken

Elk jaar zetten wij ons in om de meest strenge keurmerken te behalen, en te overtreffen.